If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Къде ходиш ти баш по Плевен и Силистра, да те питам аз?
Ако въпросът е нетактичен или отговорът - неудобен, не ми отговаряй .
Бях на сватба в Силистра А връщането ми беше баш в големите порои. Горката ми кола го отнесе най-много от тая сватба , а се държа толкова добре през целия път и перфектен разход от 6,5/100, което не бих го допуснала за нея и в най-смелите си мечти
Представяте ли си, нямам търпение да си тръгна от СПА почивката. В момента съм в Банско в хотел "Бъндерица"с предплатена почивка - водата в басейна е студена, джакузито не работи, парната паня няма пара.....единствено сауната става, трите фитнес уреда така скърцат, че на дядо москвича ряпа да яде...претупаха ни на масажите, тъкмо се отпуснах и стоплих и някаква колежка влезе в стаята да вземе нещо и изстуди цялата стая, на всичкото отгоре остави вратата отворена, та моята масажистка трябваше да прекъсне масажа, за да затвори. Днес си тръгваме разочаровани....Не препоръчвам на никой този хотел. Няма да говоря за кухнята изобщо в този хотел...единствения усмихнат и приятен човек е рецепционистката. То друга явно няма, защото тя е по цял ден на работа и за три дена никой не я смени. Вечер нямам представа кой стои на рецерция. Студено е навсякъде, стаите също. Топла вода до третия етаж едвам стига, за гореща вода не говоря....просто топла. Под всякаква критика са.
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Представяте ли си, нямам търпение да си тръгна от СПА почивката. В момента съм в Банско в хотел "Бъндерица"с предплатена почивка - водата в басейна е студена, джакузито не работи, парната паня няма пара.....единствено сауната става, трите фитнес уреда така скърцат, че на дядо москвича ряпа да яде...претупаха ни на масажите, тъкмо се отпуснах и стоплих и някаква колежка влезе в стаята да вземе нещо и изстуди цялата стая, на всичкото отгоре остави вратата отворена, та моята масажистка трябваше да прекъсне масажа, за да затвори. Днес си тръгваме разочаровани....Не препоръчвам на никой този хотел. Няма да говоря за кухнята изобщо в този хотел...единствения усмихнат и приятен човек е рецепционистката. То друга явно няма, защото тя е по цял ден на работа и за три дена никой не я смени. Вечер нямам представа кой стои на рецерция. Студено е навсякъде, стаите също. Топла вода до третия етаж едвам стига, за гореща вода не говоря....просто топла. Под всякаква критика са.
Съжалявам за похабената ти почивка, но това е масово по БГ курортите. Като цяло е невероятен курорт Банско, а и Добринище. Майка ми е родом от Добринище (така да се каже, ми е селото) и ми е изключително неприятно, че заради такива хотели развалят представата и целия имидж на тези иначе прекрасни селища
Не ходи в Банско. Банско е морският Слънчев бряг - там се ходи да се простее и да покажеш колко пари можеш да изхарчиш.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Аз па днес се паркирах на заден в някаква стара улична ламба.Мога да се закълна че я нямаше там като се оглеждах.Ма бронята здрава излезе.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Съжалявам за похабената ти почивка, но това е масово по БГ курортите. Като цяло е невероятен курорт Банско, а и Добринище. Майка ми е родом от Добринище (така да се каже, ми е селото) и ми е изключително неприятно, че заради такива хотели развалят представата и целия имидж на тези иначе прекрасни селища
Заканих се следващия път да отида до Добринище, видях, че е близо, но вече нямах настроение. Мои приятелки споделиха, че там е много красиво. ще го посетя задължително.
Не ходи в Банско. Банско е морският Слънчев бряг - там се ходи да се простее и да покажеш колко пари можеш да изхарчиш.
Ох, това не съм го чувала до сега.............сега се опитвам да го погледна от хубавата страна, че посетихме добри механи със страхотна кухня и това, че когато си тръгнахме решихме да минем през Рилския манастир ( въпреки, че сме ходили ) и докато се изкачвахме нагоре се насладих на красивия китеник от цветовете на есентта - жълто, оранжево, червено и зелено........Прекрасна беше гледката. За пореден път се очаровах на красотата на България.
Attached Files
Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!
Alfa Romeo 155, 1.7
Пет години работих в петзвезден хотел, писнало ми е, пък и като знам нещата от вътре, е последното място дето ще харча пари.Една палатка с добри приятели директно сред природата.И боклука си събираме задължително.Ни спа ни джакузи ми трябва...представяте ли си.
Пет години работих в петзвезден хотел, писнало ми е, пък и като знам нещата от вътре, е последното място дето ще харча пари.Една палатка с добри приятели директно сред природата.И боклука си събираме задължително.Ни спа ни джакузи ми трябва...представяте ли си.
Брат, колко му трябва на човек. Аз да ти кажа и на една кална баня с добри приятели, малко алкохолец и леки женки бих се навил веднага. Не ми трябва СПА...
Пребих двама цигани преди една седмица...
Преди да ме осъдите, ще Ви споделя, че ме нападнаха...
Не знам защо, ама се чуствам много добре...
Айде антирасистите да ме нападат!!!
Мда, много са нагли.Аз тайно работя по антициганска ваксина.
Мойта е друга, пие се на апчета и после се инжектира по естествен начин в младите ромки.
Не казвам за лабораторията , чакам патент.
Ние няма да те осъдим, дано и съдът е на същото мнение, че и там преобладават политически решения.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Добре си направил....
---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:36 ----------
Comment